Πολιτική επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Για να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στις επιλογές των προϊόντων τους από το NTAK.gr προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα ή την ανταλλαγή τους  μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγραφα παραλαβής, εφόσον αυτά τηρούν τους παρακάτω όρους.

Να σημειωθεί ότι:
• Έχουμε το δικαίωμα να απορρίψουμε επιστροφές προϊόντων που δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους πολιτικής επιστροφών που αναφέρονται παρακάτω.
• Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων αυτών που θα επιστραφούν πίσω σε σας στην περίπτωση μη τήρησης των προδιαγραφών.
Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται για την επιστροφή των προϊόντων στο NTAK.gr :
• Να μην υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες ημέρες η αίτηση επιστροφής από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγραφα παραλαβής
• Οι επιστροφές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν.
• Σε τυχόν λάθους της εταιρείας μας, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 5 εργάσιμων ημερών. Σε αυτή τη περίπτωση σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.
• Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 9604489 ή στο 6972282341.
Μόνο αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αρχικής αποστολής βαραίνουν τον πελάτη και αφαιρούνται από το ποσό προς επιστροφής σας.

Ο πελάτης έχει πάντα την ευθύνη της αποστολής, καθώς δεν είναι δυνατό το NTAK.gr να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική/μεταφορική.